Вшанування пам’яті славетного композитора!

4 жовтня 2023 року, до 158 річниці від дня народження Дениса Січинського, у меморіальному сквері біля пам’ятника славетному композитору відбулося вшанування його пам’яті. На цьому заході були присутні викладачі та студенти Івано-Франківського фахового музичного коледжу,який з гордістю носить ім’я славетного композитора. Кандидат мистецтвознавства, викладач коледжу Ігор Глібовицький розповів присутнім про творчий шлях композитора та його значимість для музичного становлення культури Галичани.
Прозвучали твори на музику Дениса Січинського у виконанні: студента 4 курсу Рінаса Романа (клас викладача Анни Семенюк); чоловічого вокального ансамблю (керівник Аліна Миндюк); академічного мішаного студентського хору (художній керівник-Аліна Миндюк, диригував студент 3 курсу освітньої програми «Хорове диригування» Максим Павлюк- клас Оксани Слободянюк).
Традиційним у цей день стало покладання квітів від студентського та педагогічного колективів коледжу до пам’ятника видатному українському композитору.