Виховний захід “З добром у серці, з Україною в душі»

Доброта – одна з ключових цінностей, притаманних українцям. Українська доброта проявляється у взаєморозумінні, співчутті, готовності допомагати, навіть коли це важко.
Цього року Україна зайняла друге місце в рейтингу країн із найвищим рівнем благодійності за даними World Giving Index. Позиції в рейтингу визначаються за трьома критеріями: надання допомоги незнайомцям, збір донатів та участь у волонтерській діяльності. Україна є єдиною європейською країною в десятці рейтингу.
Із 28 листопада до 25 грудня 2023 року Національний банк України разом із партнерами ініціював виховні заходи з нагоди святкування Всеукраїнського дня добрих справ #Щедрийвівторок. Основною метою заходів є заохочення учнів і студентів здійснювати добрі справи та підвищення культури благодійності серед молодого покоління.
13 грудня у Івано-Франківському фаховому музичному коледжі імені Дениса Січинського завідувачка відділення Оксана Томина провела виховний захід
“З добром у серці, з Україною в душі» – про успішних українських підприємців-меценатів в історії, які зробили вагомий внесок у збереження та розбудову української держави.