VIII Регіональний конкурс хорових диригентів, приурочений 159-й річниці від Дня народження видатного композитора Дениса Січинського

У пʼятницю, 15 березня, був незабутній день для поціновувачів хорової музики! У залі Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк відбувся VIII Регіональний конкурс хорових диригентів, приурочений 159-й річниці від Дня народження видатного композитора Дениса Січинського. Організатором цього заходу був Івано-Франківський фаховий музичний коледж імені Дениса Січинського за сприяння Івано-Франківської ОДА.
19-ть конкурсантів продемонстрували своє вміння перед іменитими диригентами (Євгенія Бондар, Ярема Колесса, Оксана Мельничук) та глядачами. Але це ще не все! Усіх нас чекав грандіозний Гала-концерт за участі духового оркестру ( кер.заслужений діяч мистецтв України Петро Гундер), вокального квартету “Бельканто” ( кер.Оксана Манелюк) та зведених хорів ( кер. Аліна Миндюк, Оксана Манелюк, Світлана Щербій), який був наповнений неповторною атмосферою музичної магії!
Щиро дякуємо всім учасникам за їхній талант та вміння, а також організаторам за надзвичайно якісну підготовку та проведення VIII Регіонального конкурсу хорових диригентів.
Нехай музика завжди буде нашим подихом та джерелом натхнення! ??