«Толерантність як цілісна складова культури особистості та реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.»

22 листопада в ІФФМК ім. Д. Січинського відбулась тематична виховна година «Толерантність як цілісна складова культури особистості та реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.» за участю студентів 3 курсу та кураторів відповідних академічних груп коледжу: Смольницької О.П., Якубаш В.М.
Толерантність – це єдність у розмаїтті; Безбар’єрність – це філософія суспільства без обмежень. Це про внутрішню готовність створювати середовище, у якому буде комфортно всім та необхідність на практиці втілювати цінності, де людина та її життя понад усе.
Було представлено прес-дайжест, що складається з двох частин, який представимо вашій увазі на сторінках соціальних мереж.
Про основні складові толерантності розповіла присутнім Світлана Білоус, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства факультету психології Прикарпатського національного університет імені Василя Стефаника.
Щиро дякуємо за співпрацю, до нових зустрічей!