Педагогічна конференція “Студентоорієнтоване навчання як процес взаємодії студента і викладача, з метою реалізації творчого потенціалу студента у поєднанні з розвитком професійних, фахових, особистісних якостей викладача”

У Івано-Франківському фаховому музичному коледжі імені Дениса Січинського 03.01-05.01. 2024 року відбулася тематична педагогічна конференція “Студентоорієнтоване навчання як процес взаємодії студента і викладача, з метою реалізації творчого потенціалу студента у поєднанні з розвитком професійних, фахових, особистісних якостей викладача”, організована методистом коледжу Ольгою Ящишин.
У перший і другий день конференції свої доповіді та виступи представили викладачі циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін” : Вікторія Калин, Людмила Великочий, Галина Войчак, Марія Повх, Орест Попович та Ольга Ящишин.
05 січня відбулося обговорення теми “Студентоорієнтований підхід у формуванні молодого фахівця – музиканта. Вікові особливості студентів І і ІІ курсів та вибір форм і методів навчально-методичної роботи викладача” у фокус-групах на циклових комісіях.
Конференція отримала схвальні відгуки педагогічного колективу коледжу.