Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

29 жовтня у торговому центрі ТРЦ Veles Mall
відбувся “Благодійний концерт на підтримку ЗСУ” Студентського академічного мішаного хору Івано-Франківського фахового музичного коледжу імені Дениса Січинського ( кер. А.Миндюк, конц. Н.Миндюк) за участі студентських вокальних ансамблів ( керівники О.Слободянюк та А. Миндюк) та вокального квартету “Бельканто” ( кер. О. Манелюк). Під час виступу проводився збір коштів викладачу коледжу – Зеновію Шиптуру, який служить у 52-му окремому стрілецькому батальйоні 110 механізованої бригади. В присутності викладачів та студентів директор коледжу – Заслужений діяч мистецтв України Петро Гундер особисто вручив кошти батьку бійця – композитору, Заслуженому діячу мистецтв України Богдану Шиптуру. Слова подяки зворушили всіх присутніх до глибини душі, адже війна стосується кожного.
На отримані кошти Зеновій з побратимами замовили планшет, який, за словами викладача, потрібен їм для “спостереження на позиціях”.
Учасники благодійного заходу вдячні адміністрації торгового центру «Велес» та всім небайдужим, хто долучився до збору коштів, і тим самим наблизив нашу перемогу! Разом ми – сила!