Шевченківські дні

Шевченківські дні пройшли плідно.Студенти нашого коледжу брали активну участь у різноманітних заходах нашого міста та онлайн-конференції.
У четвер, 9 березня, в Просвіті відбувся концерт «Поезія Тараса Шевченка у солоспівах українських композиторів». В ньому брали участь студенти старшого викладача Мар‘яни Стахмич , а саме: Вікторія Кухарук, Анна Бедрин, Марія Мрічко, Оксана Струтинець, Софія Савчин. Солоспіви виконували Заслужена артистка України Світлана Овчарова-Суховій та студент І курсу Гриценко Нікіта.

Також у четвер в Обласній філармонії ім.Ірини Маланюк
відбувся концерт «Борітеся-поборете», де виступав чоловічий ансамблю хорового відділу-керівник Аліна Миндюк.

У п‘ятницю, 10 березня, в обласному краєзнавчому музеї відбувся театрально-музичний перформенс до Шевченківських роковин «Нехай мати усміхнеться,заплакана мати» в якому брали участь: студентський академічний мішаний хор-керівник Аліна Миндюк; Жіночий вокальний ансамбль-керівник Оксана Слободянюк та Чоловічий вокальний ансамбль – керівник Аліна Миндюк.

Капела бандуристів та соліст-Ярослав Буній під керівництвом Марії Лахнюк взяли участь в онлайн-конференції «Єднаймо душі словом Кобзаря»