З Всеукраїнським днем бібліотек!

З Всеукраїнським днем бібліотек!
30 вересня в Україні відзначається особливе та значуще свято – Всеукраїнський день бібліотек. Всеукраїнський день бібліотек встановлений з метою акцентувати увагу на важливості бібліотек у сучасному суспільстві, підкреслити їх роль у підтримці та розвитку освіти та культури.
Сьогодні бібліотеки відіграють велику роль у становленні громадянського суспільства, приймають активну участь у соціально-активному житті навчальних закладів. Головним завданням вузівських бібліотек є швидке реагування на суспільні запити, нові вимоги держави щодо освіти й виховання особистості.
Відзначаючи цей день, бібліотеки по всій Україні організовують різноманітні заходи, виставки, читання та майстер-класи, щоб популяризувати читання та підвищити інтерес до книги. Отже, шановні користувачі, Читайте! І нехай у вашому житті Бібліотеки будуть – скарбницями всіх багатств людського духу, а читання – віконцем, через яке пізнаєте світ і самих себе.
А ми запрошуємо на короткий відео-звіт про зроблену роботу наших бібліотекарів : Наталії Мазур та Галини Тиморської, їхні заходи завжди є корисними та цікавими.