Звітно-виборна конференція студентської ради

18 вересня в  коледжі відбулася традиційна звітно-виборна конференція студентської ради. Це важлива подія для всіх студентів, оскільки саме на цій конференції підводяться підсумки роботи студентського самоврядування за минулий рік та обирається новий склад студентської ради.

Захід розпочався з виступу голови студентської ради Марії Головатої , яка представила присутнім детальний звіт про діяльність ради за минулий рік. Вона розповіла про організовані культурні, спортивні, освітні та благодійні заходи, а також про співпрацю з адміністрацією коледжу щодо покращення умов навчання та побуту студентів.

Наступним етапом конференції стали вибори нового складу студентської ради.

 Члени студради більшістю голосів підтримали кандидатуру Тетяни Деркач (студентки III курсу ОП «Народні інструменти») на посаду голови студентської ради коледжу .

 Заступники голови : Марія Головата (IV курс ОП «Оркестрові струнні інструменти»)

                                          Вікторія Івасюк (III курс ОП « Хорове диригування»)

Секретар –Максим Каптій (II курс ОП «Народні інструменти»)

Звітно-виборна конференція завершилася спільним обговоренням планів на наступний навчальний рік. Присутні  акцентували увагу на важливості підтримки студентських ініціатив, розвитку соціальної активності та створення безпечного, комфортного середовища у коледжі.