Мандрівка до Скель Довбуша

А я — Довбуш,
А я стою — над всіма панами.
Бо нема вільніших хлопців,
Браття, понад нами.
14 червня біля нашого коледжу було гамірно та радісно. Усміхнені обличчя, рюкзаки за плечима і гарний настрій створювали атмосферу передчуття чудового відпочинку . А вирушили наші студенти у мандрівку до Скель Довбуша.
Дорога через мальовничі Карпати вражала своєю красою: гори, вкриті густими лісами, стрімкі річки, чисте гірське повітря , що наповнювало життєдайною енергією .Кожна зупинка на шляху давала можливість зробити прекрасні фотографії і ще більше полюбити ці неймовірні місця. Вже через декілька годин студенти прибули до Скель Довбуша – унікального природного комплексу, що став відомим завдяки своїм величезним кам’яним утворам та легендам про опришків і їхнього ватажка Олексу Довбуша.
Краєвиди, що відкрилися -вражали. Захоплювала дух панорама, яка розкинулася навколо. Скелі Довбуша-це уособлення мужності, сили і єднання з природою, а Карпати – місця, куди хочеться повертатися знову і знову.
Ретельно спланований маршрут, зручний транспорт, послуги екскурсовода зробили мандрівку не тільки цікавою, але й безпечною.