Запрошуємо Вас на звітний концерт

Запрошуємо Вас на звітний концерт Івано-Франківського фахового музичного коледжу імені Дениса Січинського! Який відбудеться 4 червня о 17:00 в обласній філармонії імені Іри Маланюк. Не пропустіть можливість насолодитися чудовою музикою та підтримати талановитих музикантів! Чекаємо на Вас!

Звітний концерт студентів освітньої програми «Народні інструменти»(баян,акордеон)

У понеділок, 27 травня відбувся звітний концерт студентів освітньої програми «Народні інструменти»(баян,акордеон). В програмі концерту прозвучали як класичні твори, так і сучасні композиції, а також народні мелодії, які зачаровували слухачів своєю глибиною та емоційністю. На завершення концерту виступив оркестр баяністів Читати далі …

Благодійний концерт

В продовження святкування Дня Героїв, духовий оркестр ( керівник заслужений діяч мистецтв України Петро Гундер) колективи та виконавці Івано-Франківського фахового музичного коледжу імені Дениса Січинського виступили з благодійним концертом у середмісті Івано-Франківська.

Звітний концерт студентів освітньої програми «Народні інструменти»(Струнна група)

22 травня відбувся звітний концерт студентів освітньої програми «Народні інструменти»(Струнна група). Концерт був яскравим та насиченим емоціями. Кожен виступ вражав своєю майстерністю та глибоким патріотизмом. Глядачі могли насолодитися мелодіями, які передавали дух української культури і традицій.

Толока

В позитивній, товариській та працелюбній атмосфері пройшла цьогорічна толока у нашому коледжі. У переддень Великодніх свят атмосфера у коледжі наповнюється особливим передчуттям. Студенти та викладачі збираються разом, щоб взяти участь у загальній толоці — традиційному весняному прибиранні, що символізує відновлення Читати далі …